Dariusz Walencik, Rewindykacja nieruchomości Kościoła katolickiego w postępowaniu przed Komisją Majątkową, 2008 - Stanulewicz, Maksymilian (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2010)
Recenzja: Dariusz Walencik, Rewindykacja nieruchomości Kościoła katolickiego w postępowaniu przed Komisją Majątkową, Wydawnictwo KUL, Lublin 2008, ss. 279