Piotr Stanisz, Porozumienia w sprawie regulacji stosunków między państwem a niekatolickim związkami wyznaniowymi we włoskim porządku prawnym, 2007 - Krzysztofek, Katarzyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Recenzja: Piotr Stanisz, Porozumienia w sprawie regulacji stosunków między państwem i niekatolickimi związkami wyznaniowymi we włoskim porządku prawnym, Wydawnictwo KUL, Lublin 2007, ss. 314