Neokonserwatyzm, oprac. Irwin Stelzer, 2007 - Brzozowski, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Recenzja: Neokonserwatyzm. Oprac. Irwin Stelzer, Wydawnictwa Akademickie i Profesjonalne, Warszawa 2007, ss. 392