Sprawozdanie z sympozjum poświęconego pamięci prof. Małgorzaty Materniak-Pawłowskiej „Iustitia civitatis fundamentum – sądy i sędziowie na przestrzeni dziejów” - Mejri, Fatma (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2024)
Sprawozdanie.