S. Achremczyk , Reprezentacja stanowa Prus Królewskich 1696-1772 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1982)
Recenzja: Stanisław Achremczyk, Reprezentacja stanowa Prus Królewskich 1696-1772. Rozprawy i materiały Ośrodka Badań Naukowych im. Wojciecha Kętrzyńskiego w Olsztynie nr 72, Wydawnictwo Pojezierze, Olsztyn 1981, ss. 268