A. Csizmadia, Jogi emlékek és hagyományok. Esszék es tanulmányok - Pauli, Lesław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1982)
Recenzja: Csizmadia Andor, Jogi emlékek és hagyományok. Esszék és tanulmányok. Közgazdasági és Jogi Konyvkiadó, Budapest 1981, ss. 503+1 nlb.