Bibliografia prac naukowych Profesora Władysława Sobocińskiego - Bałtruszajtys, Grażyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Bibliografia prac naukowych Profesora Władysława Sobocińskiego (zestawiła: Grażyna Bałtruszajtys)