1529 metų pirmasis Lietuvos Statutas — pierwyj litowskij Statut 1529 goda. Materiały riespublikanskoj naucznoj konfieriencii, poswiaszczenej 450-letju Pierwogo Statuta - Bardach, Juliusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1983)
Recenzja: 1529 metų pirmasis Lietuvos Statutas — pierwyj litowskij Statut 1529 goda. Materiały riespublikanskoj naucznoj konfieriencii, poswiaszczenoj 450-letju Pierwogo Statuta, Vilnius 1982, ss. 153.