M. Zakrzewska-Dubasowa, Ormianie w dawnej Polsce - Sobczak, Jacek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1983)
Recenzja: Maria Zakrzewska-Dubasowa, Ormianie w dawnej Polsce, Warszawa 1982, ss. 344, indeks osobowy.