Teisníu institutų raida Lietuvoje XIV-XIX v. - Sobczak, Jacek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1983)
Recenzja: Teisniu institutu raida Lietuvoje XIV-XIX v., Lietuvos TSR Mosklu Akademija Filosofijos, Socjologijos ir Teises institutes, Vilnius „Mintis" 1981, ss. 143: Teisės Istorijos Studios II.