F. Ryszka, Norymberga. Prehistoria i ciąg dalszy - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1983)
Recenzja: Franciszek Ryszka, Norymberga. Prehistoria i ciąg dalszy, Warszawa 1982, „Czytelnik", ss. 345.