A. Lityński, Proces karny Insurekcji 1794 - Orzechowski, Kazimierz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Adam Lityński, Proces karny Insurekcji 1194, Katowice 1983. Prace naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach nr 579, ss. 256.