P. Mates, Vývoj volebního práva v buržoaznim Československu - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Pavel Mates, Vývoj volebního práva v buržoazním Československu, Universita J. E. Purkyně v Brně 1981, ss. - 230, 2 nlb