M. G. Manolova, Sazdavane na tyrnovskata konstitucija - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Marija G. Manolova, Sazdavane na tyrnovskata konstitucija, Izdatelstvo na Balgarskata Akademija na Naukite. Sofija 1981, ss. 187.