A. Ajnenkiel, Polskie konstytucje - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Andrzej Ajnenkiel, Polskie konstytucje, Biblioteka Wiedzy Współczesnej „Omega" nr 370, Warszawa 1982, Wiedza Powszechna, ss. 383.