Śląski Kwartalnik Historyczny Sobótka, R. XXXVII, 1982, nr 3-4 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Śląski Kwartalnik Historyczny Sobótka, R. XXXVII, 1982, nr 3 - 4 , Ossolineum, Wrocław i in. 1982.