M. Polívka, Mikuláš z Husi a nižši šlechta v počátcich husitské revoluce - Russocki, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Miloslav Polívka, Mikuláš z Husí a nizši šlechta v počátcích husitské revoluce, Praha 1982, ss. 269. Rozpravy Československé Akademie Věd, Řada Společenských Věd, r. 92, z. 1.