Acta Tomiciana. Tomus octavus decimus A.D. MDXXXVI. Collegerunt Venceslaus Urban et Andreas Wyczański, Supplevit et edidit Richardus Marciniak, MCMXCIX - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Acta Tomiciana. Tomus octavus decimus A.D. MDXXXVI. Collegerunt Venceslaus Urban et Andreas Wyczański. Supplevit et edidit Richardus Marciniak, Kórnik A.D. MCMXCIX