Jiří Novotný, Jiří Šouša, Banka ve znamení zeleného Čtyřlistku - Agrární banka 1911-1938 (1948), 1996 - Tekely, Wiesław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Jiří Novotný, Jiří Š o u š a, Banka ve znamení zeleného Čtyřlístku - Agrární banka 1911-1938 (1948), Univerzita Karlova, Vydavatelstvi Karolinom, Praha 1996