K. Rebro, Latinské prâvnické výrazy a výroky (Andrzej Sokala) - Sokala, Andrzej (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1988)
Karol Rebro, Latinské prâvnické vyrazy a vyroky, Bratislava 1986, ss. 272 (Druhé vydanie).