Dekretowanie ustaw w Polsce w latach 1918-1926. Uwagi na marginesie książki Romualda Kraczkowskiego - Krasowski, Krzysztof (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1997)
Dekretowanie ustaw w Polsce w latach 1918-1926. Uwagi na marginesie książki Romualda Kraczkowskiego