In Memoriam - Czasopisma, Redakcja (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1997)
Wladyslaw Sobociński (1913-1995) (Stanisław Grodziski)................... 379 Bibliografia prac naukowych profesora Władysława Sobocińskiego, cz. II (zestawiła Grażyna Bałtruszajtys) ................... 383 Jacek Jędruch (1927-1995) (Wacław Uruszczak)...................385 Roman Schnur (1927-1996) (Henryk Olszewski) ................... 387 Max Kaser (1906-1997) (Marek Kurylowicz) ...................389