Kronika - Czasopisma, Redakcja (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1997)
Prawo rzymskie i współczesność. Seminarium poświęcone pamięci Henryka Kupiszewskiego (Monika Krawczyk) 393 Sympozjum w setną rocznicę urodzin Jana Adamusa (Maciej Rakowski)394 Towarzystwo Badań nad Wiekiem Osiemnastym (Anna Grześkowiak-Krwawicz) 395 Kolokwium habilitacyjne dr Elżbiety Kundery (Mirosław Sadowski) 395 Kolokwium habilitacyjne dra Antoniego Dębińskiego (Sławomir Fundowicz) 396 Obrony prac doktorskich (opracowali Agnieszka Kacprzak, Marcin Wojewódka, Marek Krzymkowski) 396 Komitet Redakcyjny „Revue Historique de Droit Français et Etranger” (Stanisław Salmonowicz) 397