O inkorporacji ziemi wschowskiej do Polski - Gąsiorowski, Antoni (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1992)
Rozbiór krytyczny artykułu Andrzeja Nowakowskiego, Prawne aspekty inkorporacji ziemi wschowskiej do Polski, Czasopismo Prawno-Historyczne, t. XLIII za rok 1991, z. 1-2, wyd. 19