Bogusław Dybaś, Sejm pacyfikacyjny w 1699 r., 1991 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1992)
Recenzja: Bogusław Dybaś, Sejm pacyfikacyjny w 1699 r., Roczniki Towarzystwa Naukowego w Toruniu R. 84 z. 2, Toruń 1991