Informationes. Biuletyn Papieskiego Instytutu Studiów Kościelnych, 5, 1991 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1992)
Recenzja: Informationes. Biuletyn Papieskiego Instytutu Studiów Kościelnych, 5, Rzym - Warszawa 1991