Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1990. Opracowali Marek Wąsowicz i Maria Zabłocka - Wąsowicz, Marek; Zabłocka, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1992)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1990. Opracowali Marek Wąsowicz i Maria Zabłocka