Witold Wołodkiewicz, Prawoznawstwo w poglądach i ujęciu encyklopedystów, 1990 - Kodrębski, Jan (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1994)
Recenzja: Witold Wołodkiewicz, Prawoznawstwo w poglądach i ujęciu encyklopedystów, Warszawa, PWN, 1990