Podręczniki do przedmiotów historyczno-prawnych. Wstęp do dyskusji - Kulisiewicz, Wojciech; Rosner, Anna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Podręczniki do przedmiotów historyczno-prawnych. Wstęp do dyskusji