Społeczeństwo obywatelskie i jego reprezentacja (1493-1993). Praca zbiorowa pod redakcją naukową Juliusza Bardacha przy współudziale Wandy Sudnik. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1995, ss. 221. - Sikorska-Dzięgielewska, Krystyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Recenzja: Społeczeństwo obywatelskie i jego reprezentacja (1493-1993). Praca zbiorowa pod redakcją naukową Juliusza Bardacha przy współudziale Wandy Sudnik. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1995, ss. 221.