Enzo Nardi, Squilibrio e dejicienza mentale in diritto romano — Seminario Giuridico delia Universita, di Bologna, Milano 1983, ss. 296. - Żak, Elżbieta (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Enzo Nardi, Squilibrio e dejicienza mentale in diritto romano — Seminario Giuridico delia Universita, di Bologna, Milano 1983, ss. 296.