Danske og Norske Lov i 300 ar. Festskriftet er udgivet i ainledning af 300 âret for udstedelsen af Christian V's Danske Lov (Duńskie i Norweskie Prawo w ciągu 300 lat. Księga pamiątkowa wydana z okazji trzystulecia wprowadzenia przez Christiana V Danske Lov). Red. af Ditlev T a m m . Kobenhavn 1983, Jurist-og Okonomiforbundets Forlag, ss. LXI, 720. - Makiłła, Dariusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Recenzja: Danske og Norske Lov i 300 ar. Festskriftet er udgivet i ainledning af 300 âret for udstedelsen af Christian V's Danske Lov (Duńskie i Norweskie Prawo w ciągu 300 lat. Księga pamiątkowa wydana z okazji trzystulecia wprowadzenia przez Christiana V Danske Lov). Red. af Ditlev T a m m . Kobenhavn 1983, Jurist-og Okonomiforbundets Forlag, ss. LXI, 720.