J. Byliński, Dwa sejmy z roku 1613 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Janusz Byliński. Dwa sejmy z roku 1613. Acta Universitatis Wratislaviensis. No 689. Prawo CXVII, Wroclaw 1984, ss. 279.