N. Chester, The English Administrative System. 1780-1870 - Izdebski, Hubert (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Norman Chester, The English Administrative System. 1780-1870. Oxford, Clarendon Press 1981, ss. XIV, 398, indeks.