Kronika - CPH 43(1-2), (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1991)
Pięćdziesięciolecie podjęcia nauczania na tajnym Wydziale Prawa Uniwersytetu (Romuald Kraczkowski)…213 Pięćdziesiąta rocznica śmierci Profesora Stanisława Estreichera (Jarosław Reszczyński)...214 Jubileusz sześćdziesiątej piątej rocznicy urodzin Profesora Franciszka Ryszki (Jerzy W. Ochmański)...216 Kolokwium habilitacyjne dra Jana Zabłockiego (Bronisław Sitek)…218 Kolokwium habilitacyjne dr Krystyny Kamińskiej (Zbigniew Naworski) …218 Konkurs im. Michała Sczanieckiego na najlepsze prace magisterskie z historii państwa i prawa w roku akademickim 1988/89 (Jerzy W. Ochmański) …218