Peter Blaho. Karol Rebro, Praktické cvičenia z rímskeho práva, Univerzita Komenského v Bratislave 1985, ss. 108. - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Recenzja: Peter Blaho. Karol Rebro, Praktické cvičenia z rímskeho práva, Univerzita Komenského v Bratislave 1985, ss. 108.