Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1997. Pod redakcją Marii Zabłockiej - Zabłocka, Maria; Paszkowska, Marzenna; Sobotka, Roman; Zakrzewski, Andrzej B. (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1999)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1997. Pod redakcją Marii Zabłockiej. Materiały zebrali Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Andrzej B. Zakrzewski