Dzieje wymiaru sprawiedliwości. Pod red. T. Maciejewskiego, 1999 - Wiewiorowski, Jacek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1999)
Recenzja: Dzieje wymiaru sprawiedliwości. Pod red. Tadeusza Maciejewskiego. Wydawnictwo Uczelniane Bałtyckiej Wyższej Szkoły Humanistycznej, Koszalin 1999, ss. 442.