Michał Jaskólski, Władysław Leopold Jaworski o prawie, państwie i konstytucji. Wstęp, wybór i opracowanie Michał Jaskólski, 1996 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1999)
Recenzja: Władysław Leopold Jaworski o prawie, państwie i konstytucji. Wstęp, wybór i opracowanie Michał Jaskólski, Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1996, ss. 138.