Karol Górski – człowiek i uczony. Pod red. Zenona H. Nowaka, 1999 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1999)
Recenzja: Karol Górski – człowiek i uczony. Pod red. Zenona Huberta Nowaka. Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, Toruń 1999, ss. 124.