Vývoj správy miest na Slovensku. Zost. R. Marsina - Radziszewska, Julia (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1987)
Recenzja: Vývoj správy miest na Slovensku. Zostavil Richard Marsina. Vydatel'stvo Osveta, 1985, ss. 305.