Tadeusz Walachowicz, Kościół Katolicki w prawodawstwie Księstwa Warszawskiego - Kallas, Marian (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1987)
Recenzja: Tadeusz Walachowicz, Kościół Katolicki w prawodawstwie Księstwa Warszawskiego. Redakcja Wydawnictw KUL, Lublin 1984, ss. 212.