Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1988. Pod redakcją Marii Zabłockiej - Zabłocka, Maria; Rosner, Anna; Umecka, Iwona; Wąsowicz, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1990)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1988. Pod redakcją Marii Zabłockiej. Materiały zebrali: Anna Rosner, Iwona Umecka, Marek Wąsowicz, Maria, Zabłocka