Dzieje rządów narodowych Polski z lat 1863-1864 - Sobociński, Władysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1981)
Dzieje rządów narodowych Polski z lat 1863 - 1864 W związku z książką Franciszki Ramotowskiej, Rząd Narodowy Polski w latach 1863 - 1864, skład, organizacja, kancelaria, Warszawa—Łódź 1978, PWN, wyd. Naczelnej Dyrekcji Archiwów Państwowych.