Grajewski Henryk, Felicjan Abdon Wolski i jego projekt konstytucji dla Polski z 1840 roku - Sobociński, Władysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1967)
Recenzja: Henryk Grajewski, Felicjan Abdon Wolski i jego projekt konstytucji dla Polski z 1840 roku, Łódź 1966, ss. 155 (Łódzkie Towarzystwo Naukowe, Prace Wydziału II — Nauk Historycznych i Społecznych nr 61).