Materiały do polskiej bibliografii historyczno-prawnej za rok 1978 - Izdebski, Hubert; Wąsowicz, Marek; Zabłocka-Słonina, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1981)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1978 (pod redakcją Huberta Izdebskiego)