A. S. Blank, Iz istorii rannego fašizma v Germanii. Organizacija, ideologija, metody - Maciejewski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1980)
Recenzja: Aleksandr Solomonovič Blank, Iz istorii rannego fašizma v Germanii. Organizacija, ideologija, metody, Moskva 1978, ss. 208.