Procházka Vladimír, Česka poddanská nemovitost v pozemkových knihách 16. a 17. stoleti - Łysiak, Ludwik (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1968)
Recenzja: Vladímir Procházka, Českà poddanská nemovitost v pozemkových knihách 16, a 17. stoleti, Praha 1963, ss. 585.