Kronika - CPH 20(1), (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1968)
Doktorat honoris causa prof. Bogusława Leśnodorskiego … 251 Sprawozdanie z konferencji katedr historycznoprawnych odbytej w Kołobrzegu w dniach 8—10 czerwca 1967 r. (Gerard Kuleczka) … 251 Habilitacja dr Zofii Kulejewskiej-Topolskiej z historii państwa i prawa polskiego (Jerzy Wisłocki) … 258 Obrona pracy doktorskiej mgra Witolda Stronczyńskiego (Zofia Kulejewska-Topolska) … 259 I Ogólnopolskie Studenckie Seminarium Historycznoprawne we Wrocławiu w dniach 21—23 kwietnia 1967 r. (Wanda Sudnik) … 259