Sawicki Jacobus Theodorus, Bibliographia synodorum particularium - Szymański, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1968)
Recenzja: Jacobus Theodorus Sawicki, Bibliographie synodorum particularium, Civitas Vaticana, S. Congregatio de Seminariis et Studiorum Universitatibus, 1967, ss. XXX 1-379 (Monumenta lursis Canonici. Series C. Subsidia, t. 2).